Εταιρεία Επικοινωνία

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 29 ΕΥΡΩ

ΑρχικήΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παραλαβή - Πληρωμή

Παραλαβή - Πληρωμή

    ΠΑΡΑΛΑΒΗ

1. ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ (Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 29 ευρώ). Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στη διεύθυνσή σας. Εντός του πακέτου περιέχεται και η Απόδειξη ή το Τιμολόγιο Αγοράς.

2. ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 29 ευρώ). Αποστέλλουμε την παραγγελία σας σε τρίτη διεύθυνση. Η Απόδειξη ή το Τιμολόγιο Αγοράς αποστέλλεται σε εσάς ηλεκτρονικώς.

3. ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ACS (Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 29 ευρώ). Μπορείτε να πληρώσετε και με κάρτα σε περίπτωση Αντικαταβολής.

4. ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ (Δωρεάν).

 

    ΠΛΗΡΩΜΗ

1. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ (Δωρεάν). Μεταφέρεστε σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον και πληρώνετε με την κάρτα σας άμεσα, εύκολα και γρήγορα. Δεχόμαστε όλες τις καρτες Visa, MasterCard, Maestro.

2. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (+1,90) - Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας στον ταχυμεταφορέα. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ

3. ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* (Δωρεάν). Καταθέτετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  GR19 0171 0540 0060 5413 7670 393  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΑΜΑΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    *Τα προϊόντα δεσμεύονται και αποστέλλονται ΜΟΝΟΝ κατόπιν της εμφάνισης της πληρωμής. 

    *Εάν κατά την εμφάνιση της πληρωμής, κάποια ή όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας έχουν εξαντληθεί, επιστρέφονται τα χρήματά σας εντός τριών εργάσιμων ημερών.

4. ΜΕ IRIS ONLINE PAYMENT (Δωρεάν).

                                                         

5. ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ (Δωρεάν). Με μετητά ή με την κάρτα σας ή μέσω smartphone εφαρμογών Easypay (ΠΕΙΡΑΙΩΣ), i-bank Pay (ΕΘΝΙΚΗ), payband (ΕΘΝΙΚΗ), Alpha Wallet (Alpha Bank).

    Εάν η κάρτα σας είναι συμβατή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πρόγραμμα 'Ατοκων Δόσεων, το οποίο προσφέρει:

    2 άτοκες δόσεις για αγορές από 51 έως 100 ευρώ, 3 άτοκες δόσεις για αγορές από 101 έως 200 ευρώ, 4 άτοκες δόσεις για αγορές από 201 ευρώ και άνω.