Εταιρεία Επικοινωνία

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 29 ΕΥΡΩ

Αρχική Εταιρεία

Εταιρεία


Το κατάστημά μας «γεννήθηκε» έπειτα από εμπειρία που ξεπερνάει τα 30 χρόνια (ξεκινήσαμε τον Μάιο του 1990) στο χώρο του βιβλίου και του παιχνιδιού, και μετά από παρατήρηση του τρόπου επιλογής των παραπάνω ειδών από γονείς, παππούδες, συγγενείς και όλους όσους αγαπούν ένα παιδί.

Διαπιστώσαμε πως πληθαίνουν οι άνθρωποι που προσεγγίζουν τα προϊόντα για παιδιά με Ενδιαφέρον, με Περίσκεψη και Ενθουσιασμό.

Το Ενδιαφέρον συνήθως εμφανίζεται όταν συνειδητοποιήσουμε την πολύ μεγάλη σημασία που έχει το «Περιβάλλον» (οι άνθρωποι, τα παιχνίδια, τα βιβλία – συνολικά όλα τα εξωτερικά ερεθίσματα και παραστάσεις) για την ανάπτυξη και ισορροπία ενός παιδιού (διανοητική, ψυχική, συναισθηματική, ηθική, αισθητική, κτλ). Χρόνο με το χρόνο αποδεικνύεται επιστημονικά πως μπορούμε να επιδράσουμε με εκπληκτικά αποτελέσματα πάνω σε όλα αυτά. Όταν μάθουμε πως το 17% της ευφυΐας του ανθρώπου έχει ήδη αναπτυχθεί στην ηλικία των 4 ετών και το 80% στην ηλικία των 8 ετών (Dr. B. BloomUniversity of Chicago), καταλαβαίνουμε πως κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τη μοναδική ευκαιρία να επέμβουμε θετικά.

Μετά από αυτά πρέπει να επιλέξουμε με Περίσκεψη τα σωστά παιχνίδια, βιβλία και υλικά ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες του παιδιού μας. Πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας θέματα ποιότητας, ασφάλειας (χημικές βαφές – επικίνδυνες ραδιοσυχνότητες – κίνδυνοι τραυματισμού  – χαμηλή αισθητική – αδυναμία επιδιόρθωσης – αίσθηση απαξίωσης του παιχνιδιού από το παιδί, κτλ) και γιατί όχι, θέματα οικολογίας και κοινωνικής ευθύνης (καθεστώτα εργασιακής δουλείας, παιδική εργασία, κτλ).

Αφού πλησιάσουμε όλον αυτόν τον πολύχρωμο και χαρούμενο κόσμο, είναι πολύ πιθανό να γεμίσουμε με Ενθουσιασμό που είναι αναγκαίος για τη συμμετοχή μας στο παιχνίδι και την τόσο σημαντική συναναστροφή μας με τα παιδιά.

Αισιοδοξούμε να σας βοηθήσουμε σ’ αυτό το δύσκολο και τόσο σημαντικό έργο σας. Επιλέγουμε τα είδη μας προσεκτικά και έχουμε τόση διάθεση όσο έχετε εσείς ενδιαφέρον για να επιλέξετε ιδανικά για το παιδί σας. Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και ωφελιμότητας προϊόντα αλλά και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με το εξειδικευμένο και κατάλληλα ενημερωμένο προσωπικό μας.

Αναζητάμε Πιστοποιητικά Ποιότητας (TUV, LGA, ASTM, κτλ), Διακρίσεις & Βραβεύσεις (Dr. ToysAward, TheGoodToyAward, SpielGut, κτλ) ή και Προτάσεις Επιστημονικής Εγκυρότητας (Αντίγραφα Μουσείων, Εγκρίσεις Πανεπιστημίων, κτλ).

Ενημερωνόμαστε για καταγγελίες επικινδυνότητας από διαφόρους φορείς (Νομαρχίες, Ενώσεις Καταναλωτών, Ευρωπαϊκό Σύστημα RAPEX, κτλ).

Αποκλείουμε όσα θεωρούμε επιβλαβή.

Για μας το παιχνίδι είναι μία σοβαρή υπόθεση!

Με αγάπη για κάθε παιδί,

Genius Toys