Εταιρεία Επικοινωνία

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 29 ΕΥΡΩ

ΑρχικήΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Οροι Χρήσης

Οροι Χρήσης

Το Genius προσπαθεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας και ωφελιμότητας προϊόντα αλλά και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με το εξειδικευμένο και κατάλληλα ενημερωμένο προσωπικό του. Κάθε συναλλαγή σας με το Genius συνεπάγεται ότι συναινείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους Συναλλαγής:

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Ο χώρος εντός και εκτός του καταστήματος βιντεοσκοπείται σε 24ωρη βάση για προστασία κατά των εγκλημάτων της ζωής και της περιουσίας (Ν.2472/97 Αρ. Αποφ. ΑΠΠΔ 1122/26-9-2000).

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:  (Εκτός εορταστικών περιόδων κατά τις οποίες τροποποιείται) Δευτέρα – Τετάρτη από 10:00 - 15:00 / Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή από 10:00 - 21:00 / Σάββατο από 09:00 - 16:00

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Ανακοινώνεται κατά εποχή στην είσοδο του καταστήματος, στην ιστοσελίδα geniustoys.gr/Κατάστημα , facebook/genius-toys και στο Google.

ΑΓΟΡΕΣ:  Αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν με μετρητά ή με κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, ή μέσω smartphone εφαρμογών Easypay (ΠΕΙΡΑΙΩΣ), i-bank Pay (ΕΘΝΙΚΗ), payband (ΕΘΝΙΚΗ), Alpha Wallet (Alpha Bank). Εάν η κάρτα σας είναι συμβατή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πρόγραμμα 'Ατοκων Δόσεων, το οποίο προσφέρει: 2 άτοκες δόσεις για αγορές από 51 έως 100  ευρώ, 3 άτοκες δόσεις για αγορές από 101 έως 200 ευρώ, 4 άτοκες δόσεις για αγορές από 201 ευρώ και άνω.

Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο (απόδειξη – τιμολόγιο). 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:  Επιστροφές γίνονται δεκτές όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Για να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν είναι απαραίτητο: 1. Να προσκομίσετε την Απόδειξη Αγοράς ή το Τιμολόγιο Αγοράς ή την Κάρτα Αλλαγής. Είναι αδύνατη οποιαδήποτε επιστροφή χωρίς παραστατικό. 2. Η ημερομηνία των ανωτέρω παραστατικών να μην είναι προγενέστερη των 30 ημερολογιακών ημερών. Εάν πρόκειται για προϊόν που δωρίστηκε αργότερα από την αγορά του, η ευθύνη βαρύνει τον αγοραστή. 3. Το προϊόν που επιστρέφετε να είναι στην αρχική του άριστη κατάσταση, σφραγισμένο, να μην είναι σπασμένο, λερωμένο, αλλοιωμένο ή τσαλακωμένο – τόσο το ίδιο όσο και η συσκευασία του. Εάν αγοράστηκε σε κακή κατάσταση, η ευθύνη βαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος μέσω ταχυδρομείου ή άλλης εταιρείας μεταφορών, αναλαμβάνετε ακέραια την ευθύνη για την σωστή προστατευτική συσκευασία του (αμπαλάρισμα) και την επιλογή κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας ώστε να παραλάβουμε το προϊόν στην άριστη κατάσταση που το στείλαμε. 4. Το προϊόν που επιστρέφετε να μην είναι εποχιακό προϊόν ή προϊόν προσφοράς (ενημερώνεστε σχετικώς πριν προβείτε στην αγορά του) ή αγορασμένο ανοιχτό, χωρίς συσκευασία ή συναρμολογημένο. 5. Την ημέρα της επιστροφής να αγοράσετε άλλο ή άλλα προϊόντα, από τα διαθέσιμα του καταστήματος, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αξία του επιστρεφόμενου. Ως αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος υπολογίζεται πάντα η αξία της αγοράς του - όχι η τρέχουσα αξία του.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος , πρέπει να προηγηθεί ενημέρωση – τηλεφωνική ή μέσω e-mail. Ισχύουν οι 5 προϋποθέσεις που εφαρμόζονται στις απλές επιστροφές.

Μαζί με το ελαττωματικό προϊόν πρέπει να προσκομίσετε και την συσκευασία του, όπως και όλα τα περιεχόμενά της (έντυπα, οδηγίες, καλώδια, φορτιστές, αξεσουάρ, κτλ). Τα προϊόντα που καλύπτονται από τον Εισαγωγέα ή τον Κατασκευαστή με Εγγύηση ή Τμήμα Service ή Τμήμα Ανταλλακτικών, φέρουν ειδική σήμανση μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας και για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθύνεστε απ’ ευθείας σε αυτούς. Για τα υπόλοιπα προϊόντα, χρειαζόμαστε ένα εύλογο χρονικό περιθώριο (μία εβδομάδα το περισσότερο), προκειμένου να επικοινωνήσουμε με την προμηθεύτρια εταιρεία ώστε να διαπιστωθεί ότι το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του αγοραστή. Εάν δεν διαπιστωθεί ευθύνη του αγοραστή, προχωράμε στην αντικατάστασή του με όμοιο προϊόν (εφόσον είναι διαθέσιμο) ή με άλλο προϊόν, τηρώντας αυστηρά τις ανωτέρω 5 προϋποθέσεις για τις επιστροφές.

Δεν δεχόμαστε ως ελαττωματικό κανένα προϊόν του οποίου η συσκευασία επιτρέπει την δοκιμή (try me) ή δοκιμάστηκε στο κατάστημα ή αγοράστηκε εκτός συσκευασίας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ: Όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να μπορείτε να τα συναρμολογήσετε εύκολα μόνοι σας. Ωστόσο, αν θέλετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε αναλαμβάνοντας αυτή την εργασία για εσάς, με μια επιπλέον χρέωση. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε ότι η συναρμολόγηση θα γίνει σωστά, προσεκτικά (δεν χρησιμοποιούνται ηλεκτρικά κατσαβίδια) και το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο και άψογο. Η χρέωση της Υπηρεσίας Συναρμολόγησης υπολογίζεται σε ποσοστό 10% επί της αξίας των προϊόντων που θέλετε να συναρμολογήσετε. Ισχύει πολίτική ελάχιστης χρέωσης στα 10 ευρώ. Όλα τα προς συναρμολόγηση προϊόντα προεξοφλούνται.Ο χρόνος παράδοσης συμφωνείται εκ των προτέρων. Τα προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί μεταφέρονται από εσάς. Δεν αποστέλλονται συναρμολογημένα προϊόντα. Τα προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί δεν αλλάζονται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικώς στο 210 4177417, με fax στο 210 4177418 και με e-mail στο info@geniustoys.gr Σε ώρες αιχμής δεν προλαβαίνουμε να απαντήσουμε στο τηλέφωνο. Σε αυτή την περίπτωση, στείλτε ένα e-mail ή δοκιμάστε πάλι αργότερα.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ & ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Οποιαδήποτε παρατήρηση ή παράπονο που αφορά ο,τιδήποτε σχετικό με το Genius σαν φυσικό κατάστημα, σαν ηλεκτρονική σελίδα και κατάστημα ή γενικότερα σαν παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορείτε να υποβάλετε στο info@geniustoys.gr  Όλα τα e-mails θα απαντώνται άμεσα.

E-SHOP:  Τα προϊόντα του Genius διατίθενται και μέσω της ιστοσελίδας www.geniustoys.gr η οποία λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα. Πριν τις αγορές σας, συμβουλευτείτε τους Όρους Χρήσης όπως και όλες τις Πληροφορίες για τους Τρόπους Παραγγελίας, τους Τρόπους Πληρωμής, τις Πληροφορίες Επιστροφών, τα Έξοδα Αποστολής και τον Χρόνο Παράδοσης.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:  Οι διακριτικοί τίτλοι, υπότιτλοι και λογότυπα που εμφανίζονται στο φυσικό μας κατάστημα, στην ιστοσελίδα μας geniustoys.gr, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (facebook, instagram, twitter, κτλ) και σε οποιοδήποτε διαφημιστικό έντυπο, συσκευασία ή καταχώρηση, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία μας και είναι κατοχυρωμένα ως εμπορικά σήματα στο Υπουργείο Ανάπτυξης – Γ. Γ. Εμπορίου, με την υπ’ αριθμ. 4693/2010 απόφαση της Διοικ/κής Επιτροπής Σημάτων (αριθμ. Σήματος 200535). Απαγορεύεται η χρήση τους για οποιονδήποτε λόγο.

Πνευματική ιδιοκτησία αποτελεί και το σύνολο της ιστοσελίδας geniustoys.gr συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, φωτογραφιών, βίντεο, κτλ., τα οποία προστατεύονται από την ελληνική νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή (reformating), αναδημοσίευση, φόρτωση (upload), τροποποίηση, κτλ., του περιεχομένου της ιστοσελίδας geniustoys.gr χωρίς γραπτή έγκριση του Δικαιούχου.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ:  Την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύψει, αναλαμβάνει η συνεργαζόμενη Ασφαλιστική Εταιρεία Νομικής Κάλυψης και αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Πειραιώς.

ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ:  056583409000