Εταιρεία Επικοινωνία

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 29 ΕΥΡΩ

ΑρχικήΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πνευμ. Ιδιοκτησία

Πνευμ. Ιδιοκτησία

Οι διακριτικοί τίτλοι, υπότιτλοι και λογότυπα που εμφανίζονται στο φυσικό μας κατάστημα, στην ιστοσελίδα μας geniustoys.gr , στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (facebook, instagram, twitter, κτλ.) και σε οποιοδήποτε διαφημιστικό έντυπο, συσκευασία ή καταχώρηση αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία μας και είναι κατοχυρωμένα ως εμπορικά σήματα στο Υπουργείο Ανάπτυξης - Γ.Γ. Εμπορίου, με την υπ' αριθμ. 4693/2010 απόφαση της Διοικ/κής Επιτροπής Σημάτων (αριθμ. σήματος 200535).

Πνευματική ιδιοκτησία αποτελεί και το σύνολο της ιστοσελίδας geniustoys.gr συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, φωτογραφιών, βίντεο, κτλ., τα οποία προστατεύονται από την ελληνική νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή (reformatting), αναδημοσίευση, φόρτωση (upload), τροποποίηση, κτλ.,  του περιεχομένου της ιστοσελίδας geniustoys.gr χωρίς γραπτή έγκριση του Δικαιούχου.

Την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύψει αναλαμβάνει η συνεργαζόμενη Ασφαλιστική Εταιρεία Νομικής Κάλυψης και αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Πειραιώς.